0%

Ben jij recent afgestudeerd en wil je starten als advocaat-stagiaire? Dat komt goed uit, want wij zoeken een advocaat-stagiaire op onze vastgoedafdeling in Utrecht!

Wat ga je doen?

Als advocaat-stagiaire op onze vastgoedafdeling adviseer en procedeer je over alle aspecten van het vastgoed. Je wordt verantwoordelijk voor afwisselende dossiers: van projectontwikkeling tot koop en van huurrecht tot appartementsrecht. Je cliëntenkring bestaat uit beleggers, ontwikkelaars, aannemers, corporaties, zorginstellingen, eindgebruikers, VvE’s en overheden uit het hele land. Je staat onze cliënten bij in alle fases in de vastgoedcyclus: van ontwikkeling, vergunning, aanbesteding en bouw tot exploitatie, verhuur, verkoop en herontwikkeling. Je maakt slimme en scherpe vastgoedcontracten. Ook procedeer je veel en sta je regelmatig in de rechtbank. Hierin krijg je veel vrijheid, maar je staat er niet alleen voor. Je kunt altijd binnenlopen bij collega’s, iedereen denkt graag met je mee.

Wie zijn wij?

Wij zijn De Advocaten van Van Riet. Op ons kantoor in Utrecht werken 24 enthousiaste mensen. We zijn gespecialiseerd op twee gebieden: vastgoed en ondernemingen. Cliënten kiezen voor ons vanwege onze kundige, snelle en informele aanpak. Je toekomstige collega Pieternel vertelt: “Ons kantoor is groot genoeg om door te groeien tot specialist, maar klein genoeg om informeel te blijven. Je kan iedereen aan z’n mouw trekken bij vragen. Ook de partners. Daarnaast borrelen we regelmatig op donderdag en is altijd wel iemand in voor een potje poolen.”

Wie ben jij?

  • Je hebt (bijna) een WO Rechten opleiding afgerond.

  • Je vindt het prettig om in een team te werken met een hoge mate van vrijheid en zelfstandigheid.

  • Je wil je zowel op persoonlijk als vakinhoudelijk vlak ontwikkelen met een team van professionals.

  • Je wil je specialiseren in het vastgoedrecht.

Wat bieden we jou?

  • Bij ons kun je leren van een gespecialiseerd team.

  • Je krijgt ruimte om je te ontwikkelen.

  • Een informele sfeer waarin je jezelf kunt zijn.

  • Een comfortabele werkplek op kantoor én thuis.

  • Een goed salaris.

Past dit bij jou?
Dan maken wij graag kennis met jou. Stuur vóór 1 september aanstaande een e-mail met je C.V. naar onze HR-manager Chantal van Mourik.

Wil je voorafgaand meer weten over ons kantoor, het team of de functie? Dan nodigen wij jou van harte uit. Neem dan contact op met Richard de Laat (partner Vastgoed) of Chantal van Mourik (HR-manager) op nummer 030 – 263 50 50. Voor meer informatie over ons kantoor verwijzen we je graag naar www.avvr.nl.

Een individueel assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Chantal