0%

Geplaatst op: 21 Sep 2023

Advocaat-medewerker Vastgoed

Utrecht
32-40 uur

Ben jij een advocaat met een paar jaar werkervaring in het vastgoed en ben je klaar om door te groeien? Dat komt goed uit, want wij zoeken een advocaatmedewerker op onze vastgoedafdeling in Utrecht!

Wat ga je doen?

Als advocaat-medewerker op onze vastgoedafdeling adviseer en procedeer je over alle aspecten van het vastgoed. Je wordt verantwoordelijk voor afwisselende dossiers: van projectontwikkeling tot koop en van huurrecht tot appartementsrecht. Je cliëntenkring bestaat uit beleggers, ontwikkelaars, aannemers, corporaties, zorginstellingen, eindgebruikers, VvE’s en overheden uit het hele land. Je staat onze cliënten bij in alle fases in de vastgoedcyclus: van ontwikkeling, vergunning, aanbesteding en bouw tot exploitatie, verhuur, verkoop en herontwikkeling. Je maakt slimme en scherpe vastgoedcontracten. Ook procedeer je veel en sta je regelmatig in de rechtbank. Hierin krijg je veel vrijheid, maar je staat er niet alleen voor. Je kunt altijd binnenlopen bij collega’s, iedereen denkt graag met je mee. Bovendien word je in hoge mate aangemoedigd en ondersteund om je te specialiseren en je eigen praktijk op te bouwen.

Wie zijn wij?

Wij zijn De Advocaten van Van Riet. Op ons kantoor in Utrecht werken 23 enthousiaste mensen. We zijn gespecialiseerd op twee gebieden: vastgoed en ondernemingen. Cliënten kiezen voor ons vanwege onze kundige, snelle en informele aanpak.

Je toekomstige collega Pieternel vertelt:

“Ons kantoor is groot genoeg om door te groeien tot specialist, maar klein genoeg om informeel te blijven. Je kan iedereen aan z’n mouw trekken bij vragen. Ook de partners. Daarnaast borrelen we regelmatig op donderdag en is altijd wel iemand in voor een potje poolen.”

Wie ben jij?

·         Je hebt minstens 3 jaar ervaring als advocaat in het vastgoedrecht.

·         Je werkt zelfstandig en vindt het tegelijk prettig om in een team te werken.

·         Je wil je verder specialiseren in het vastgoedrecht en je eigen praktijk uitbouwen.

Wat bieden we jou?

·         Bij ons kun je leren van een gespecialiseerd team.

·         Je krijgt ruimte om door te groeien en je eigen praktijk uit te bouwen.

·         Een informele sfeer waarin je jezelf kunt zijn.

·         Een comfortabele werkplek op kantoor én thuis.

·         Een prima autoregeling.

·         Een goed salaris.

Past dit bij jou?

Dan maken wij graag kennis met je. Vul het formulier op deze pagina in of stuur een e-mail met je CV naar onze HR-manager Chantal van Mourik (vanmourik@avvr.nl).

Wil je eerst meer weten over ons kantoor, het team of de functie? Dan nodigen wij jou van harte uit. Neem dan contact op met Richard de Laat (partner Vastgoed) of Chantal van Mourik (HR-manager).

Een individueel assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Chantal