202

Werken bij De Advocaten van Van Riet

De lat ligt hoog. Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure. Waarom? Omdat we hoge eisen aan onszelf stellen. We willen bovengemiddeld goed zijn in alles wat we doen. Niet alleen door ons verdergaand te specialiseren in onze expertises maar ook door er te zijn voor onze relaties. Dat vergt nogal wat van je. Enerzijds een sterk analytisch vermogen, creativiteit en drive. Anderzijds empathie, goede communicatieve vaardigheden en zeker ook humor. Binnen die kaders zoeken we diversiteit. Mensen met karakter, die een beetje prettig gestoord zijn. Gangmakers met pit. Iets voor jou?

Kenmerken van Van Riet

 • Uitdagend werk, de lat ligt hoog
 • In teamverband én zelfstandig werken
 • No nonsense en volhardend
 • Informele en open werksfeer
 • Ruimte voor ontplooiing en kennisontwikkeling
 • Ondersteuning

  Medewerker debiteurenincasso

  Ben jij een enthousiaste en vriendelijke 1e of 2e jaars rechtenstudent die nauwkeurig werkt, beschikt over uitstekende communicatieve- en sociale vaardigheden en op zoek is naar een leuke en afwisselende bijbaan bij een middelgroot advocatenkantoor in Utrecht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  De Advocaten van Van Riet is een middelgroot kantoor in Utrecht waar momenteel 29 enthousiaste mensen werkzaam zijn, waarvan 19 advocaten. Het kantoor richt zich op middelgrote en grote ondernemingen, non-profit (zorg-)organisaties en particuliere investeerders en kent vier aandachtsgebieden: Vastgoed, Herstructurering & Insolventie, Onderneming en Organisatie, Zorg en Organisatie.
  Elke dag zetten wij ons als onafhankelijk kantoor in om samen met onze cliënten eruit te halen wat er in zit. Kenmerkend is onze kundige, snelle en informele aanpak. Sterk op de inhoud, maar altijd met de focus op het resultaat.

  Voor ons kantoor zijn wij op zoek naar een medewerker Debiteurenincasso die 1 dag per week naast zijn/haar studie de volgende werkzaamheden voor ons wil verrichten (dag en uren zijn in overleg flexibel in te vullen):

  • aanschrijven van debiteuren;
  • telefonisch contact met debiteuren;
  • intern overleg met de verantwoordelijke advocaat over eventuele bemerkingen van de debiteuren;
  • maken van betalingsafspraken;
  • volgen van gemaakte betalingsafspraken;
  • signaleren als verdergaande incassomaatregelen nodig zijn.

  Solliciteren?

  Dat kan!
  Als jij denkt dat jij de geschikte kandidaat bent voor deze leuke bijbaan, stuur dan vóór 17 oktober a.s. een korte gemotiveerde brief met je CV per e-mail naar Chantal van Mourik, (vanmourik@avvr.nl), onze HR Adviseur.

  Nog vragen?

  Wil je meer weten over de inhoud van de functie, neem dan contact op met Jeroen Gerritsma, telefoonnummer 030- 263 50 50. Voor meer informatie over ons kantoor verwijzen we je graag naar avvr.nl en kennisvanvanriet.nl.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 • Ondersteuning

  Accountmanager marketing, communicatie en sales

  Ben jij een enthousiaste, commerciële en gedreven Accountmanager Marketing & Communicatie en Sales met een hands-on mentaliteit? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  De wereld van de advocatuur is uiterst gedreven, dynamisch en pittig. De Advocaten van Van Riet is een middelgroot kantoor in Utrecht waar momenteel 29 enthousiaste mensen werkzaam zijn, waarvan 19 advocaten. Het kantoor richt zich op middelgrote en grote ondernemingen, non-profit (zorg-)organisaties en particuliere investeerders en kent vier aandachtsgebieden: Vastgoed, Herstructurering en Insolventie, Onderneming en Organisatie, Zorg en Organisatie.
  Elke dag zetten wij ons als onafhankelijk kantoor in om samen met onze cliënten eruit te halen wat er in zit. Kenmerkend is onze kundige, snelle en informele aanpak. Sterk op de inhoud, maar altijd met de focus op het resultaat. Als Accountmanager Marketing & Communicatie en Sales ben je een onmisbare schakel in onze organisatie en help je mee te bouwen aan ons kantoor. Je durft met een open, kritische en vernieuwende blik naar onze dienstverlening en onze cliënten te kijken.

  Als Accountmanager Marketing & Communicatie en Sales heb je de volgende taken en verantwoordelijkheden:

  • eerstelijns aanspreekpunt voor de partners en advocaten voor Marketing, Communicatie en Sales;
  • sparringpartner van advocaten en draagt mede zorg voor het motiveren en inspireren van intern betrokkenen om onze propositie te versterken;
  • adviseren, opstellen en uitvoeren van Marketing-, Communicatie- en Salesplan en het voeren van de regie hierop;
  • voert operationele werkzaamheden uit op het gebied van Marketing, Communicatie en Sales;
  • verzorgt mondelinge, schriftelijke en digitale informatieverstrekking (website, brochures, nieuwsbrieven en publicaties) en draagt zorg voor het opstellen van (marketing)communicatiemiddelen. Schrijft, beoordeelt en redigeert teksten;
  •  opzetten, organiseren, coördineren klantevenementen/seminars;
  •  meten van klanttevredenheid door opzetten en (laten) uitvoeren van evaluatiegesprekken met klanten, het analyseren hiervan en het doen van (verbeter)voorstellen;
  • helpt bij het onderhouden en uitbouwen van klantrelaties, opzetten netwerk bedrijfsjuristen en vertegenwoordiger van de organisatie bij externe netwerken.

  Natuurlijk wil je ook weten hoe het is om bij De Advocaten van Van Riet te werken, dit kunnen we het beste als volgt omschrijven: uitdagend, professioneel maar ook informeel, inspirerend en divers.

  De vacature biedt meer dan alleen een uitdaging:

  • uitdagende en afwisselende functie door de diversiteit aan werkzaamheden op strategisch, tactisch en operationeel niveau;
  • boeiende werkomgeving met top professionals;
  • verantwoordelijke en zelfstandige functie in een inspirerende omgeving;
  • inhoudelijk interessante parttime functie van 16 – 24 uur;
  • salaris tussen € 4.000 en € 4.500 bruto per maand, op basis van een 40-urige werkweek, exclusief vakantiegeld;
  • contract voor bepaalde tijd (1 jaar) met uitzicht op een vast dienstverband.

  Dit breng jij voor de vacature Accountmanager Marketing & Communicatie en Sales mee:

  • minimaal afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur op het gebied van Marketing & Communicatie;
  • in staat om op een hoog tempo te werken en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel;
  • duidelijke visie op Marketing & Communicatie en Sales en in staat deze overtuigend over te brengen;
  • uitstekende communicatie vaardigheden zowel in woord als geschrift;
  • hands-on mentaliteit;
  • tactvol, organisatiesensitief, in staat te schakelen tussen beleid en uitvoering.

  Solliciteren?

  Dat kan! Als jij denkt dat deze functie én De Advocaten van Van Riet bij jou passen, stuur dan voor 19 oktober a.s. je gemotiveerde brief met je C.V. per e-mail naar Chantal van Mourik, (vanmourik@avvr.nl), onze HR Adviseur.

  Nog vragen?

  Wil je meer weten over de inhoud van de functie, neem dan contact op met Richard de Laat of Jeroen Gerritsma op telefoonnummer 030-263 50 50. Voor meer informatie over ons kantoor verwijzen we je graag naar avvr.nl en kennisvanvanriet.nl

  Een individueel assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

   

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 • Studenten

  Studentstage

  De Advocaten van Van Riet biedt enthousiaste en betrokken studenten graag een buitengewone stage, waarbij je voor zes weken tot twee maanden deel uitmaakt van ons team. Tijdens de studentstage werk je samen met de advocaten van alle secties. Je woont zittingen en besprekingen bij, en helpt mee bij de voorbereidingen en de evaluaties ervan.

  Naast de verschillende zaken waarin je meedraait maak je kennis met ons kantoor door jurisprudentiebesprekingen, vakinhoudelijke cursussen, borrels en andere activiteiten, o.a. van de Jonge Balie. Op deze manier leer je het beroep van advocaat kennen, zodat je straks weloverwogen kan kiezen om wel of niet de advocatuur in te gaan. Bovendien kun je bij ons een start met je scriptie maken. We denken graag met je mee over een origineel onderwerp of met de invulling van het reeds door jouw gekozen onderwerp. Na afloop van de studentstage bekijken we samen hoe jij je stage hebt ervaren en geven wij tips voor de toekomst. Daarnaast kom je in aanmerking voor een stagevergoeding.

  Zit je in de laatste fase van je universitaire rechtenstudie en heb je belangstelling voor een studentstage bij De Advocaten van Van Riet? Laat hieronder je CV, cijferlijst en je motivatiebrief achter en je hoort snel van ons.

  Wil je meer weten over het lopen van een studentstage bij De Advocaten van Van Riet? Neem dan contact op met Diederick van Dalen of Arine Visser – van de Peut.