202

Werken bij De Advocaten van Van Riet

De lat ligt hoog. Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure. Waarom? Omdat we hoge eisen aan onszelf stellen. We willen bovengemiddeld goed zijn in alles wat we doen. Niet alleen door ons verdergaand te specialiseren in onze expertises maar ook door er te zijn voor onze relaties. Dat vergt nogal wat van je. Enerzijds een sterk analytisch vermogen, creativiteit en drive. Anderzijds empathie, goede communicatieve vaardigheden en zeker ook humor. Binnen die kaders zoeken we diversiteit. Mensen met karakter, die een beetje prettig gestoord zijn. Gangmakers met pit. Iets voor jou?

Kenmerken van Van Riet

 • Uitdagend werk, de lat ligt hoog
 • In teamverband én zelfstandig werken
 • No nonsense en volhardend
 • Informele en open werksfeer
 • Ruimte voor ontplooiing en kennisontwikkeling
 • Ondersteuning

  Medewerker debiteurenincasso

  Ben jij een enthousiaste en vriendelijke 1e of 2e jaars rechtenstudent die nauwkeurig werkt, beschikt over uitstekende communicatieve- en sociale vaardigheden en op zoek is naar een leuke en afwisselende bijbaan bij een middelgroot advocatenkantoor in Utrecht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  De Advocaten van Van Riet is een middelgroot kantoor in Utrecht waar momenteel 29 enthousiaste mensen werkzaam zijn, waarvan 19 advocaten. Het kantoor richt zich op middelgrote en grote ondernemingen, non-profit (zorg-)organisaties en particuliere investeerders en kent vier aandachtsgebieden: Vastgoed, Herstructurering & Insolventie, Onderneming en Organisatie, Zorg en Organisatie.
  Elke dag zetten wij ons als onafhankelijk kantoor in om samen met onze cliënten eruit te halen wat er in zit. Kenmerkend is onze kundige, snelle en informele aanpak. Sterk op de inhoud, maar altijd met de focus op het resultaat.

  Voor ons kantoor zijn wij op zoek naar een medewerker Debiteurenincasso die 1 dag per week naast zijn/haar studie de volgende werkzaamheden voor ons wil verrichten (dag en uren zijn in overleg flexibel in te vullen):

  • aanschrijven van debiteuren;
  • telefonisch contact met debiteuren;
  • intern overleg met de verantwoordelijke advocaat over eventuele bemerkingen van de debiteuren;
  • maken van betalingsafspraken;
  • volgen van gemaakte betalingsafspraken;
  • signaleren als verdergaande incassomaatregelen nodig zijn.

  Solliciteren?

  Dat kan!
  Als jij denkt dat jij de geschikte kandidaat bent voor deze leuke bijbaan, stuur dan vóór 17 oktober a.s. een korte gemotiveerde brief met je CV per e-mail naar Chantal van Mourik, (vanmourik@avvr.nl), onze HR Adviseur.

  Nog vragen?

  Wil je meer weten over de inhoud van de functie, neem dan contact op met Jeroen Gerritsma, telefoonnummer 030- 263 50 50. Voor meer informatie over ons kantoor verwijzen we je graag naar avvr.nl en kennisvanvanriet.nl.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 • Studenten

  Studentstage

  De Advocaten van Van Riet biedt enthousiaste en betrokken studenten graag een buitengewone stage, waarbij je voor zes weken tot twee maanden deel uitmaakt van ons team. Tijdens de studentstage werk je samen met de advocaten van alle secties. Je woont zittingen en besprekingen bij, en helpt mee bij de voorbereidingen en de evaluaties ervan.

  Naast de verschillende zaken waarin je meedraait maak je kennis met ons kantoor door jurisprudentiebesprekingen, vakinhoudelijke cursussen, borrels en andere activiteiten, o.a. van de Jonge Balie. Op deze manier leer je het beroep van advocaat kennen, zodat je straks weloverwogen kan kiezen om wel of niet de advocatuur in te gaan. Bovendien kun je bij ons een start met je scriptie maken. We denken graag met je mee over een origineel onderwerp of met de invulling van het reeds door jouw gekozen onderwerp. Na afloop van de studentstage bekijken we samen hoe jij je stage hebt ervaren en geven wij tips voor de toekomst. Daarnaast kom je in aanmerking voor een stagevergoeding.

  Zit je in de laatste fase van je universitaire rechtenstudie en heb je belangstelling voor een studentstage bij De Advocaten van Van Riet? Laat hieronder je CV, cijferlijst en je motivatiebrief achter en je hoort snel van ons.

  Wil je meer weten over het lopen van een studentstage bij De Advocaten van Van Riet? Neem dan contact op met Diederick van Dalen of Arine Visser – van de Peut.