0%

Nét even anders dan andere kantoren

Wij vinden dat je dat zelf moet ervaren. Kom een keertje langs voor een kopje koffie of schuif aan bij de donderdagmiddag borrel en leer ons kantoor én onze mensen kennen.

Openstaande vacatures
Werken bij Image
Werken bij Image
Werken bij Image

Wat kan je bij AVVR verwachten

Specialisten

Je werkt in een gespecialiseerd team met de wil om te excelleren. Groei en persoonlijke ontwikkeling stoppen niet.

Leuke collega's

Vanaf dag één maak je deel uit van ons team. Als collega’s helpen we elkaar verder. We zijn een team. Laagdrempelig, informeel en bereikbaar. Een veilige omgeving om je in te blijven ontwikkelen.

Praktisch & Creatief

Je werk hoort juridisch juist te zijn, maar mag vooral ook praktische en eenvoudige oplossingen bieden. Daar geven onze vaste cliënten ook de voorkeur aan.

Echt advocaat zijn

Als advocaat ben je bij ons ook echt advocaat. Je schrijft niet allen memo's en processtukken voor je collega's, maar je krijgt ook eigen verantwoordelijkheid voor dossiers. Naast adviseren en onderhandelen, trek je regelmatig een toga aan. Dit geldt ook voor onze advocaat stagiaires.

Ondernemend

Iedereen heeft bij ons een eigen rol in de onderneming. We zijn maatschappelijk betrokken, een platform om goede ideeën uit te voeren. Voor een goed doordacht en realistisch plan worden middelen en ruimte vrij gemaakt.

Fijne werkomgeving

Ons kantoor is een prettige omgeving om in te werken met ruimte voor ontspanning. Daarnaast zijn we goed bereikbaar met zowel openbaar vervoer als met de auto.

 • "Tijdens mijn stage zag elke week er weer anders uit. Sommige weken was ik zelfs meer buiten de deur dan op kantoor. Ik heb namelijk in verschillende steden meerdere inhoudelijke zittingen en besprekingen mogen bijwonen."

  Dina Mrabet

  student-stagiaire

 • "Als werkstudent help ik naast mijn studie de advocaten en andere ondersteuners mee in de praktijk. Een waardevolle aanvulling op mijn studie die ik niet had willen missen"

  Fleurtje Jansen

  Werkstudent

 • No image found.

  "Tijdens mijn student-stage bij De Advocaten van Van Riet leerde ik het insolventierecht in de praktijk kennen. Het hielp mij bij het maken van een keuze wat ik na mijn studie zou willen doen. Nadat ik was afgestudeerd kon ik direct aan de slag als advocaat."

  De Advocaten van Van Riet

Image

Jij past bij De Advocaten van Van Riet als je:

 • ambitieus en ondernemend bent;
 • zelf initiatief neemt;
 • met beide benen op de grond staat;
 • grote betrokkenheid hebt bij onze cliënten/relaties en ons kantoor;
 • goed functioneert in een team met hoge mate van vrijheid en zelfstandigheid;
 • houdt van een competitief potje poolen.
Image

Bepaal zelf jouw eigen loopbaan

Natuurlijk bieden we je goede begeleiding, maar jij bepaalt aan de hand van jouw interesses waarin je je ontwikkelt en welk carrièrepad je bewandelt. Daarom zoeken wij ambitieuze mensen die initiatief tonen en vooral zelf aan de slag gaan.

Wij zijn benieuwd naar jou!

Bel of mail onze HR-adviseur Chantal van Mourik om kennis te maken.