Werkwijze en afspraken

Hoe we werken? Informeel, snel en deskundig. We behandelen zaken waar we grip op hebben en waar we goed in zijn. Dat geeft ons de ervaring om snel tot de kern te komen en het proces te overzien.

Werkwijze

Onze specialismen koppelen we aan grondige kennis van de branches en expertises waarin we opereren. Dat geeft vertrouwen in de aanpak van uw kwestie. Maar we zijn ook pragmatisch en creatief. Wat niet van toegevoegde waarde is laten we achterwege. We denken in mogelijkheden, zoeken én vinden creatieve en innovatieve oplossingen. We zijn onafhankelijk en bieden tegenspraak waar dat nodig is. We houden voortdurend contact, communiceren helder en delen onze kennis actief met u. U bent welkom bij onze kennisbijeenkomsten, maar ook even sparren over een praktijkvraag doen we graag. We bieden prijstransparantie en leggen strategie en proces vast in een plan van aanpak. Zo weet u waar u aan toe bent. Daarnaast kunt u uw dossier uiteraard online raadplegen. Kortom, we zijn bereikbare specialisten, voor als het er op aankomt.

Afspraken

We zijn zo duidelijk mogelijk in wat we doen en wat de kosten daarvan zijn. Bij aanvang van onze werkzaamheden mag u een realistische kosteninschatting verwachten. In veel gevallen kunnen we bovendien prijsafspraken maken. Informeer naar de mogelijkheden. Ook tijdens en na afloop van onze werkzaamheden blijven de kosten transparant. Op de declaratie ziet u gedetailleerd onze werkzaamheden en de kosten daarvan. Daarbij kunt u een volledig overzicht van uw zaak hebben via uw digitale dossier.

Aanmelden nieuwsbrief

Ja, ik hoor het graag als Van Riet iets publiceert