Bent u zich bewust van alle (financiële) risico’s binnen uw onderneming? Is uw onderneming wel op de juiste wijze gestructureerd? Wij begeleiden u graag. Van advies, tot plan van aanpak en uitvoering. Herstructurering doen we samen. U weet immers als geen ander waar de kansen liggen en wat uw doelen zijn. Met de door ons ontwikkelde quickscan analyseren wij de kansen en risico’s. Ook beoordelen we de juridische haalbaarheid van uw doelen. Aan de hand van de onderzoeksresultaten zetten we gezamenlijk uw strategie om in een plan van aanpak. Wij hebben de expertise in huis om de juridische, personele en financiële maatregelen door te voeren. Ons team helpt de continuïteit en resultaten van uw onderneming te verbeteren. Dat doen we door op tijd in te spelen op wijzigingen in uw organisatie. Bedreigingen zetten we om in kansen. Op die manier vergroot u met een herstructurering uw slagkracht.

Advocaten die verstand hebben van herstructurering

Bekijk alle advocaten

Met een gespecialiseerd team advocaten werken wij elke dag om de juridische belangen van onze cliënten in de commerciële en de non-profit sector te behartigen.

Bekijk alle advocaten
3
Vragen uit de praktijk

Mijn accountant adviseert mij een 403-verklaring af te geven. Is dat verstandig?

Maarten Jansen

Maarten Jansen

Dat hangt af van de situatie. Wees u er wel van bewust dat, indien u een dergelijke verklaring afgeeft met uw moedervennootschap, deze vennootschap hoofdelijk aansprakelijk is voor alle schulden van de betreffende dochtervennootschap waarvoor de 403-verklaring is afgegeven.

Aanmelden nieuwsbrief

Ja, ik hoor het graag als Van Riet iets publiceert