MVO & Kennis delen

We zijn voortdurend in contact met onze omgeving, onder meer door maatschappelijk verantwoord te ondernemen en door actief onze kennis te delen.

MVO

We zijn ervan overtuigd dat alleen door betrokken te zijn bij onze omgeving we van waarde kunnen zijn voor die omgeving. Dat is niet alleen in onze dossiers het geval, maar ook daarbuiten. Zo bekleden we tal van onbezoldigde functies als bestuurder, toezichthouder en adviseur voor stichtingen en andere NPO’s. Het zijn er zoveel dat we er zelfs een register van hebben aangelegd. Verder zijn we Vriend van Stichting het Utrechts Landschap en steunen we daarnaast aan aantal andere goede doelen. Ook onze duurzaamheidsambitie hebben we vastgelegd.

Kennis delen

De know-how die we ontwikkelen, delen we graag met u op onze kennispagina. Daar vindt u letterlijk honderden publicaties over nieuwe jurisprudentie en actuele wet- en regelgeving. Daarnaast organiseren we regelmatig kennisbijeenkomsten, doceren we bij vakopleidingen en treden we op als als gastspreker tijdens seminars en congressen. Door onze kennis met u te delen streven wij ernaar dat u goed geïnformeerd bent, zodat u eerder juridische risico’s opmerkt. Zo kunnen onnodige problemen worden voorkomen. Daarnaast zien wij u het liefst als onze goed geïnformeerde partner, die ons uitdaagt met scherpe vragen om samen de optimale aanpak te bepalen.

Aanmelden nieuwsbrief

Ja, ik hoor het graag als Van Riet iets publiceert