0%

Juridisch Abonnement VvE's

Juridisch consult, VvEHandboek.nl, webinars en nieuwsbrieven.

Appartementsrecht Juridisch Abonnement VvE's

Ook een goedlopende VvE staat regelmatig voor uitdagingen. Soms zijn zaken niet duidelijk geregeld of wijkt de praktijk af van wat in de regels staat. En natuurlijk hebben ook de eigenaren hun eigen opvattingen over de VvE of worden afspraken met derden zoals onderhoudsbedrijven niet naar wens nageleefd.

Het Juridisch Abonnement voor de VvE (JAV) biedt oplossingen voor die situaties. Tegen een vast tarief kunt u het gehele jaar rekenen op de juridische ondersteuning van De Advocaten van Van Riet, onder meer in de vorm van eerstelijns juridische dienstverlening en toegang tot de VvEHandboek.nl met rechtspraak, modellen en vragen en antwoorden. Door u in een vroeg stadium als gespecialiseerde advocaat met raad en daad bij te staan, weten wij te voorkomen dat een geschil escaleert. Zo kan u in de meeste gevallen zonder tussenkomst van de rechter een geschil beslechten. Daarmee onder­ scheiden wij ons van de meeste andere juridische dienstverleners.

Het JAV in het kort

1. Toegang tot gespecialiseerde advocaten die u met een juridisch consult van advies kunnen voorzien om problemen te voorkomen of in de kiem te smoren.
2. Inclusief VvEHandboek.nl account: Op eenvoudige wijze doorzoekt u een grote database met rechtspraak, modellen, vragen & antwoorden.
3. Permanente bijscholing voor beheerders en bestuurders van de VvE door middel van webinars.
4. Periodieke updates via onze nieuwsbrief.
5. Duidelijk tarieven zonder onnodige verrassingen voor een juridisch gezonde VvE.

Offerte aanvragen

Beantwoord hieronder een paar vragen voor een vrijblijvende offerte of neem contact op via vveteam@avvr.nl.
Klik hier indien de chatfunctie hierboven niet zichtbaar is.

Dennis Reijnders helpt u graag verder binnen de expertise Appartementsrecht