Zorg en organisatie
Zorg en organisatie

Zorg en organisatie

Sinds jaar en dag zijn De Advocaten van Van Riet betrokken bij de organisatie en huisvesting van zorg. Op het gebied van governance en huisvesting is de zorgsector volop in beweging. Dat leidt tot juridische knelpunten. Wij begeleiden zorginstellingen daarbij. Met kennis van de sector staan wij zorginstellingen bij op het gebied transitie, nieuwe organisatiestructuren , scheiden van wonen en zorg, interne geschilbeslechting en uitvoering van strategische vastgoedplannen.

Onze advocaten met deze expertise

Bekijk alle advocaten

Met een gespecialiseerd team advocaten werken wij elke dag om de juridische belangen van onze cliënten in de commerciële en de non-profit sector te behartigen.

Bekijk alle advocaten

Onlangs afgeronde zaken

  • Realisatieovereenkomst, huurovereenkomst en dienstverleningsovereenkomst

    Een onderwijsinstelling wilde graag haar onderwijsgebouw renoveren en vervolgens een overtollig gedeelte daarvan verhuren. Ter ondersteuning hiervan stelden wij onder andere een realisatieovereenkomst, een branche specifieke huurovereenkomst en dienstverleningsovereenkomst op.

    Arine Visser – van de Peut
  • Advisering van het bestuur van een zorginstelling over de organisatie

    Wij adviseerden het managementteam over de vormgeving van de verhouding tussen de Raad van Bestuur en de Raad van Toezicht, aan de hand van de Governance Code.

    Diederick van Dalen

Vragen?

Heeft u vragen over deze expertise neem dan contact met ons op!

Contact opnemen

Aanmelden nieuwsbrief

Ja, ik hoor het graag als Van Riet iets publiceert