Vastgoed
Vastgoed

Vastgoed

Vastgoed is van oudsher één van onze speerpunten. We zetten onze specialismen in onroerend goed integraal in door verschillende onderdelen van een project op elkaar af te stemmen. Zo klopt het contract, maar ook de procedure en de vergunningen. Overzicht is essentieel voor het slagen van uw project. Met diepgaande kennis van de vastgoedsector adviseren en procederen we in alle fases waarin een vastgoedobject zich kan bevinden: van idee tot initiatief, ontwikkeling naar realisatie en van exploitatie naar herontwikkeling.

Onze advocaten met deze expertise

Bekijk alle advocaten

Met een gespecialiseerd team advocaten werken wij elke dag om de juridische belangen van onze cliënten in de commerciële en de non-profit sector te behartigen.

Bekijk alle advocaten

Onlangs afgeronde zaken

  • Centrumplan gerealiseerd

    De herstructurering van een winkelcentrum voorzag in sloop van verouderde delen, de uitbreiding van een bestaande supermarkt en het herindelen van de distributieruimte. Om dat te kunnen realiseren is grond geruild met de gemeente, is de bestaande splitsing in appartementsrechten opgeheven en vervangen door een hoofd- en ondersplitsing en is van het bestemmingsplan afgeweken. Daarnaast zijn enkele winkeliers doorgeschoven in het winkelcentrum. Het project is succesvol afgerond. De Advocaten van van Riet trad op als juridisch adviseur voor de initiatiefnemer.

    Richard de Laat
  • Realisatieovereenkomst, huurovereenkomst en dienstverleningsovereenkomst

    Een onderwijsinstelling wilde graag haar onderwijsgebouw renoveren en vervolgens een overtollig gedeelte daarvan verhuren. Ter ondersteuning hiervan stelden wij onder andere een realisatieovereenkomst, een branche specifieke huurovereenkomst en dienstverleningsovereenkomst op.

Aanmelden nieuwsbrief

Ja, ik hoor het graag als Van Riet iets publiceert