Onderneming en organisatie
Onderneming en organisatie

Onderneming en organisatie

De Advocaten van Van Riet zet al haar juridische expertise in om de doelen van uw onderneming of organisatie mogelijk te maken. Zo zorgen we ervoor dat uw diensten en producten klantvriendelijk blijven, zonder dat u daarbij onnodige risico’s loopt. Ook dragen we bij aan het voorkomen en oplossen van geschillen tussen aandeelhouders, bestuurders, raad van commissarissen, medezeggenschapsraad, ondernemingsraad en werknemers. Dat doen we met duidelijke contracten, creatieve oplossingen, vernieuwende samenwerkingsvormen en slim procederen als het moet.

Onze advocaten met deze expertise

Bekijk alle advocaten

Met een gespecialiseerd team advocaten werken wij elke dag om de juridische belangen van onze cliënten in de commerciële en de non-profit sector te behartigen.

Bekijk alle advocaten

Onlangs afgeronde zaken

 • De Advocaten van Van Riet adviseert Fletcher bij de overname van vijf hotels van Eden

  De Advocaten van Van Riet heeft Fletcher Hotels geadviseerd bij de overname van vijf hotels van Eden Hotels. De hotels zijn gevestigd in Enschede, Berg en Dal, Putten, Den Haag en Emmen. Fletcher koopt van twee hotels zowel de exploitatie als het vastgoed. Van drie hotels neemt Fletcher de exploitatie over. Vanaf 16 april 2018 vallen deze hotels onder Fletcher Hotels.

  Het team van de Advocaten van Van Riet bestond uit Richard de Laat en Anne Koopman.

  Richard de Laat
 • Ondernemer behoed tegen dwangakkoord

  Een van onze cliënt had een groot bedrag te vorderen van een (voormalig) zakenpartner. Deze persoon verzoekt de rechter een dwangakkoord op te leggen waardoor de cliënt slechts 4% van zijn vordering betaald zou krijgen. Dankzij onze inmenging is het dwangakkoord afgewezen, ook in hoger beroep, zodat de vordering overeind is gebleven.

  Lies van Dooren

Aanmelden nieuwsbrief

Ja, ik hoor het graag als Van Riet iets publiceert