Onderneming en organisatie
Onderneming en organisatie

Onderneming en organisatie

De Advocaten van Van Riet zet al haar juridische expertise in om de doelen van uw onderneming of organisatie mogelijk te maken. Zo zorgen we ervoor dat uw diensten en producten klantvriendelijk blijven, zonder dat u daarbij onnodige risico’s loopt. Ook dragen we bij aan het voorkomen en oplossen van geschillen tussen aandeelhouders, bestuurders, raad van commissarissen, medezeggenschapsraad, ondernemingsraad en werknemers. Dat doen we met duidelijke contracten, creatieve oplossingen, vernieuwende samenwerkingsvormen en slim procederen als het moet.

Onze advocaten met deze expertise

Bekijk alle advocaten

Met een gespecialiseerd team advocaten werken wij elke dag om de juridische belangen van onze cliënten in de commerciële en de non-profit sector te behartigen.

Bekijk alle advocaten

Onlangs afgeronde zaken

  • Centrumplan gerealiseerd

    De herstructurering van een winkelcentrum voorzag in sloop van verouderde delen, de uitbreiding van een bestaande supermarkt en het herindelen van de distributieruimte. Om dat te kunnen realiseren is grond geruild met de gemeente, is de bestaande splitsing in appartementsrechten opgeheven en vervangen door een hoofd- en ondersplitsing en is van het bestemmingsplan afgeweken. Daarnaast zijn enkele winkeliers doorgeschoven in het winkelcentrum. Het project is succesvol afgerond. De Advocaten van van Riet trad op als juridisch adviseur voor de initiatiefnemer.

    Richard de Laat
  • Realisatieovereenkomst, huurovereenkomst en dienstverleningsovereenkomst

    Een onderwijsinstelling wilde graag haar onderwijsgebouw renoveren en vervolgens een overtollig gedeelte daarvan verhuren. Ter ondersteuning hiervan stelden wij onder andere een realisatieovereenkomst, een branche specifieke huurovereenkomst en dienstverleningsovereenkomst op.

    Arine Visser – van de Peut

Vragen?

Heeft u vragen over deze expertise neem dan contact met ons op!

Contact opnemen

Aanmelden nieuwsbrief

Ja, ik hoor het graag als Van Riet iets publiceert