Herstructurering en insolventie
Herstructurering en insolventie

Herstructurering en insolventie

Met vier benoembare curatoren beschikt De Advocaten van Van Riet over een uitstekende vakgroep op het gebied van insolventierecht en herstructureringen. Onze curatoren behandelen faillissementen kundig en professioneel, met veel aandacht voor kennisontwikkeling. Dit stelt ons daarnaast in staat om bij herstructureringen als adviseur snel en doelgericht op te treden. Daardoor kan in veel gevallen faillissement en surseance worden voorkomen. In situaties waar (nog) geen sprake is van een faillissement of surseance, maar waar de organisatie wel in zwaar weer zit is snelle interventie vereist. Dit doen we voor ondernemingen, bestuurders, schuldeisers, banken en andere financiers.

 

 

 

Onze advocaten met deze expertise

Bekijk alle advocaten

Met een gespecialiseerd team advocaten werken wij elke dag om de juridische belangen van onze cliënten in de commerciële en de non-profit sector te behartigen.

Bekijk alle advocaten

Onlangs afgeronde zaken

  • Faillissement Aimsport B.V.

    Op 22 mei 2018 heeft de rechtbank Den Haag Aimsport B.V. te Hillegom failliet verklaard en het faillissement doorverwezen naar de rechtbank Midden-Nederland. Aimsport exploiteert een groothandel in sportartikelen en sportkleding van het bekende (hockey)merk STAG waarvan ze eigenaar is. Tevens ontwerpt en levert ze via de detailhandel clubkleding, sticks, accessoires en trainingsmateriaal aan een groot aantal (hockey)clubs. 

    Mr. Jeroen Rouers is aangesteld als curator en onderzoekt de mogelijkheden van een doorstart. 

  • Thuishulp Zorgzaam B.V. te Utrecht failliet verklaard

    Dinsdag 1 mei 2018 heeft de rechtbank Midden-Nederland Thuishulp Zorgzaam B.V. te Utrecht failliet verklaard. Deze thuiszorgorganisatie werkt in de regio Utrecht en de Gemeente Stichtse Vecht. De organisatie biedt huishoudelijke en persoonlijke verzorging, verpleging en begeleiding alsmede verschillende zorgdiensten.

    Marie-José Cools is benoemd tot curator. Zij gaat op zoek naar een overnemende partij. Thuishulp Zorgzaam B.V. zet de zorgverlening voor haar huidige cliënten voorlopig voort. 

Aanmelden nieuwsbrief

Ja, ik hoor het graag als Van Riet iets publiceert