Herstructurering en insolventie
Herstructurering en insolventie

Herstructurering en insolventie

Met vijf benoembare curatoren beschikt De Advocaten van Van Riet over een uitstekende vakgroep op het gebied van insolventierecht en herstructureringen. Onze curatoren behandelen faillissementen kundig en professioneel, met veel aandacht voor kennisontwikkeling. Dit stelt ons daarnaast in staat om bij herstructureringen als adviseur snel en doelgericht op te treden. Daardoor kan in veel gevallen faillissement en surseance worden voorkomen. In situaties waar (nog) geen sprake is van een faillissement of surseance, maar waar de organisatie wel in zwaar weer zit is snelle interventie vereist. Dit doen we voor ondernemingen, bestuurders, schuldeisers, banken en andere financiers.

 

 

 

Onze advocaten met deze expertise

Bekijk alle advocaten

Met een gespecialiseerd team advocaten werken wij elke dag om de juridische belangen van onze cliënten in de commerciële en de non-profit sector te behartigen.

Bekijk alle advocaten

Onlangs afgeronde zaken

  • Centrumplan gerealiseerd

    De herstructurering van een winkelcentrum voorzag in sloop van verouderde delen, de uitbreiding van een bestaande supermarkt en het herindelen van de distributieruimte. Om dat te kunnen realiseren is grond geruild met de gemeente, is de bestaande splitsing in appartementsrechten opgeheven en vervangen door een hoofd- en ondersplitsing en is van het bestemmingsplan afgeweken. Daarnaast zijn enkele winkeliers doorgeschoven in het winkelcentrum. Het project is succesvol afgerond. De Advocaten van van Riet trad op als juridisch adviseur voor de initiatiefnemer.

    Richard de Laat
  • Realisatieovereenkomst, huurovereenkomst en dienstverleningsovereenkomst

    Een onderwijsinstelling wilde graag haar onderwijsgebouw renoveren en vervolgens een overtollig gedeelte daarvan verhuren. Ter ondersteuning hiervan stelden wij onder andere een realisatieovereenkomst, een branche specifieke huurovereenkomst en dienstverleningsovereenkomst op.

    Arine Visser – van de Peut

Vragen?

Heeft u vragen over deze expertise neem dan contact met ons op!

Contact opnemen

Aanmelden nieuwsbrief

Ja, ik hoor het graag als Van Riet iets publiceert