0%

Gepubliceerd op: 27 Jan 2014

Kennisbijeenkomsten: Actualiteiten VvERecht

Op dinsdag 11 en donderdag 13 februari van 08:00 tot 9:30 organiseert de Advocaten van Van Riet in samenwerking met Vastgoed Management Nederland (VGM) de kennisbijeenkomst ‘Actualiteiten VvERecht’. Deze bijeenkomst is bestemd voor vastgoedmanagers en VvE Beheerders, die in één ochtend worden bijgepraat over de meest relevante juridische ontwikkelingen op het gebied van VvE beheer. De bijeenkomst van 11 februari is inmiddels vol. Voor 13 februari zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.  Klik hier voor meer informatie over deze kennisbijeenkomst.

De Advocaten van Van Riet organiseert regelmatig kennisbijeenkomsten. Juridische actualiteiten die worden behandeld op kennisvanvanriet.nl, worden tijdens deze branche specifieke kennisbijeenkomsten op een toegankelijke, praktijkgerichte en interactieve wijze toegelicht. Naast het uitwisselen van kennis er voldoende gelegenheid tot netwerken. De deelnemers maken bovendien kennis met enkele van de Advocaten van Van Riet en hun gespecialiseerde praktijken op het gebied van vastgoed, ondernemingsrecht, adviesrecht en insolventierecht.
Relevante publicaties
Op kennisvanvanriet.nl is groot aantal publicaties te vinden dat op het onderwerp van de bijeenkomst betrekking heeft, waaronder de volgende:  

AVVR

Team

Datum

27 Jan 2014